30 Aralık 2016 Cuma

BALLI ARMUT CİPSLERİ

BALLI ARMUT CİPSLERİ




Ballı armut cipsleri tarifi için malzemeler
Malzemeler
  • 2 deveci armudu
  • İri kıyılmış ceviz
Üzeri için
  • Bal

Ballı armut cipsleri hazırlanışı
Armutların kabuklarını soyun. Sap kısımlarını kesip bir kenara alın ve armutları cips inceliğinde yuvarlak dilimleyin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 150 derece fırında armutlar kuruyana kadar pişirin. Çıtır armutları aralarına ceviz serperek üstüste dizin. Tepelerini ayırdığınız sap kısımları ile süsleyin ve üzerine bal gezdirip ılık servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Emin Taşkın